Restaurace Moravia

Čím je restaurace Moravia v Lednici výjimečná? Proč se vyplatí vyrazit za gastronomickým zážitkem právě sem? Je to v podstatě velmi prosté – vše děláme poctivě a z čerstvých místních surovin.

Věříme, že příprava dobrého jídla se nedá ošidit, že například připravit kvalitní vývar chce svůj čas a že veškeré polotovary a zázračné prášky ničemu nepomohou. Proto právě a jedině u nás ochutnáte místní moravskou a českou kuchyni a samozřejmě i vybrané klenoty kuchyně evropské a mezinárodní. Šéfkuchař je připravuje v moderním hávu, ale s úctou k tradici. Jídelní lístek respektuje nejenom místo, ale i příslušné roční období. Vždy na něm naleznete pokrmy ze sezónních surovin (zvěřinové hody, dýňové speciality, zimní zabíjačka, chřestové menu, pokrmy s medvědím česnekem, jahodové hody a mnohé jiné).

Vybrané pochoutky pak zapijte domácím vínem i pivem. Hrdě Vám nabízíme naše vlastní vína značky Galant a vína Cibulka. Milovníky piva potěšíme pivem Galent vařeným v našem minipivovaru v sesterském hotelu v Mikulově. V sezóně připravujeme osvěžující limonády a bar je bohatě zásoben domácími i zahraničními ušlechtilými nápoji.

Každý týden zde pro Vás hraje živá hudba, například sobotní večery zpříjemňuje autentická cimbálová muzika. Užijte si chutě jižní Moravy za jejího doprovodu.


Otevírací doba:
PO - NE
11:00 - 23:00


ZOBRAZIT MENU RESTAURACE

ZOBRAZIT MENU PRO SKUPINY


Tento web využívá soubory cookies.